Vipo for professionelle

Skræddersyede vinduer og døre til dine projekter

Specialdesignede løsninger

På vores fabrik designer og fremstiller vi facadeelementer på specialmål efter gamle håndværkstraditioner.

I mere end 40 år har vi specialiseret os i at lave originale vinduer og døre af træ til ældre, bevaringsværdige og fredede bygninger.

Det betyder, at vores smede, maskinsnedkere, malere, teknikere og specialarbejdere har erfaring og viden til at hjælpe dig med dine projekter.

Hvorfor vælge Vipo?

  • Leveringstid på cirka 6 uger
  • Fyrretræ, mahogni og egetræ
  • DVV-certificeret
  • Levering i hele Danmark
Bondehusvinduer i hus

Se vores seneste kundecases

Se vores udvalg

Vi har specialiseret os i at producere vinduer og døre, der matcher ældre, bevaringsværdige og fredede bygninger. Vi er eksperter i at producere individuelt tilpassede løsninger.

Koblede vinduer

Vi laver koblede vinduer med kitfals i den yderste ramme. Den inderste ramme laver vi med moderne termoglas, der holder varmen inde og støjen ude.

Termovinduer
Som alternativ til koblede vinduer producerer vi termovinduer med smalle sprosser, flotte samlinger og 3-lags glas.
Forsatsvinduer
Er planen at bevare de originale vinduer, fremstiller vi forsatsvinduer, der energioptimerer uden at ødelægge husets oprindelige æstetik.
Kassevinduer
Vi fremstiller autentiske kassevinduer med kittet enkeltglas udvendigt og forsatsramme på indersiden.
Detaljerige døre
Vores døre kan produceres med præcis de detaljer, dine kunder ønsker. Du kan også vælge mellem 2- og 3-lags glas.

Hvorfor skal du arbejde med Vipo Vinduer?

Er du på udkig efter en leverandør, der producerer vinduer og døre af høj kvalitet, er vi en oplagt samarbejdspartner. Vi garanterer dig:

9

Langtidsholdbare materialer

Vi producerer vinduer og døre, der holder. Det betyder, at vi har høje krav til de materialer, vi bruger. Eksempelvis er alle vores elementer lavet af 80-100 % kernetræ, der er med til at bekæmpe råd, fugt og svamp.
9

Originale håndværkstraditioner

Som professionel ved du, at godt håndværk er grundstenen i kvalitetsløsninger. På vores fabrik holder vi gamle håndværkstraditioner i live. Vi kitter, maler og samler alle vores elementer ved håndkraft. Præcis som i gamle dage.
9

Specialfremstillede elementer

Vi hjælper dig i mål med dine projekter – uanset hvor mange elementer, du har brug for. Vi kan fremstille vinduer og døre efter præcis de mål, du ønsker.

Se vores vinduer i den virkelige verden

Garanti

Vinduer og døre med garanti

Vi er DVV-certificerede. Det betyder, at dine kunder er dækket af industriens garantiordning på vinduer og døre fra Vipo Vinduer. Det er også en sikkerhed for dig som tømrer, arkitekt eller glarmester.

De rette detaljer

Sæt prikken over i’et med de rette detaljer

Tilbyd dine kunder en løsning, der kredser om detaljerne. Vi arbejder sammen med de dygtigste leverandører, når det kommer til beslag, hængsler, anverfer, hasper og greb.

  • Hængsler til note
  • 19, 26 eller 40 mm sprosser
  • Sorte eller hvide glasbånd

Lang holdbarhed

Slidstærke vinduer og døre

Vi behandler alle døre og vinduer med en dækkende overfladebehandling og efterfølgende vandbaseret maling, som sikrer, at elementerne først skal males igen efter 6-8 år.

Bliv erhvervskunde hos Vipo Vinduer

Er du håndværker, entreprenør eller arkitekt? Skriv dig op som erhvervskunde og lad os hjælpe dig med vinduer og døre til dine projekter.

L

Konkurrencedygtige priser

Vi garanterer højeste kvalitet, men vi lover også, at vi giver dig en fordelagtig pris. Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud.

L

En kompetent sparringspartner

Vi er eksperter i døre og vinduer. Du kan spørge os til råds om alt fra energimærkning til valg af vinduestype og sprosseinddelinger.

L

Nyttig viden i din indbakke

Som erhvervskunde modtager du vores nyhedsbrev, hvor vi holder dig opdateret på nyeste viden fra branchen og gode eksempler på vellykkede restaureringer.

Udtalelser

Hvad siger vores samarbejdspartnere?

Kontakt os

Lad os hjælpe dig videre med dit projekt

Vi hjælper og rådgiver vores kunder med at få den bedste løsning. Ønsker du et tilbud, skal du være mere end velkommen til at udfylde vores formular.

Det er 100% uforpligtende og ganske simpelt.

Telefon: (+45) 9794 1455

Mail: vipo@vipo.dk

Udfyld formularen og send os en besked, så får vi dine spørgsmål besvaret hurtigst muligt.

Vipo Vinduer A/S bruger oplysningerne til at kontakte dig. For mere information, se vores privatlivspolitik.