Koblede vinduer

Koblede vinduer på specialmål – håndværk som i gamle dage

Vil du energioptimere med respekt for husets oprindelige arkitektur, er koblede vinduer det rette valg. Med koblede vinduer får du nemlig bygningsbevaring og lavenergi i en og samme løsning.

Få et uforpligtende tilbud

Hvad er koblede vinduer?

Koblede vinduer er en konstruktion, hvor to rammer bliver koblet sammen. Glasset i den yderste ramme er enkeltglas med kitfals og lavet efter præcis samme opskrift som i gamle dage.

Den inderste ramme har moderne termoglas, der holder varmen inde og støjen ude.
Koblede vinduer kan leveres på mange måder – både som dannebrogs-, bondehus- og frederiksbergvinduer. Du har også forskellige valgmuligheder, når det kommer til typen af glas og beslag. Anverfer er som standard hvide, krom eller i messing.

Hvorfor vælge koblede vinduer?

Koblede vinduer er det rigtige valg, hvis du vil bevare det smukke udtryk ved en ældre ejendom, men samtidig ønsker at energioptimere boligen. Siden 1950’erne er denne metode blevet brugt til at holde liv i gamle håndværkstraditioner uden at gå på kompromis med indeklimaet. Du får nemlig det bedste fra begge verdener, når du vælger koblede vinduer.

L

Håndværk som i gamle dage

L

Detaljerig løsning

L

Energivenlige ruder

Bondehusvindue
Fremstilling og design af bondehusvinduer

Sådan fremstiller vi koblede vinduer

Når vi fremstiller koblede vinduer, har vi særligt fokus på detaljerne.

På den yderste ramme laver vi de smukke finesser, der giver det bevaringsværdige udtryk med kitsprosser og mulighed for hjørnebåndshængsler og andre traditionelle detaljer.

Vi kan også levere koblede vinduer med restureringsglas, som er en gammel håndværkstradition. Sprosserne laver vi både i 19 og 26 mm.

Priser på koblede vinduer

Hvad koster koblede vinduer?

Prisen for et koblet vindue varierer. Alle vores elementer bliver nemlig speciallavet efter dine ønsker til fag, ruder, type sprosse, beslag og farver.

Send os en mail eller giv os et kald, så tager vi en uforpligtende snak om dine ønsker. Har du håndværkere på projektet, tager vi gerne dialogen med dem, så du er garanteret de rette mål og korrekt montering.

Velkommen til Vipo

Gennem mere end 40 år har vi specialiseret os i at lave vinduer og døre tilpasset gamle og bevaringsværdige bygninger. På vores fabrik i Vestervig er vi knap 20 ansatte, som klarer produktionen af dine vinduer og døre – lige fra den første streg på tegningen til de er samlet, malet og sendt ud ad døren.

Er du i tvivl om, hvorvidt det kan svare sig at få nye vinduer til dit gamle hus? Faktisk er der mange gode grunde til, at nye vinduer er en god investering. Dem kan du læse om på vores blog.

Vi tager hånd om de gamle håndværkstraditioner

Vi arbejder hver dag på at bidrage til bevarelse af gamle og bevaringsværdige bygninger i hele landet. Derfor gør vi tingene en smule anderledes – eller gammeldags – vil nogle nok mene. Og det fortsætter vi med, for i sidste ende sikrer de gamle håndværkstraditioner kvalitetsfulde løsninger, der holder langt ud i fremtiden. Præcis ligesom de altid har gjort.

Du kan trygt handle med os

Vipo Vinduer er DVV-certificeret, og som forbruger betyder det, at du kan stole på os, når vi siger, at vi laver vinduer og døre i højeste kvalitet. Det betyder også, at du er dækket af industriens garantiordning, som du kan læse mere om her.

Vores vinduer og døre er desuden både testet og godkendt af Teknologisk Institut, hvilket gør dem CE-godkendt hos det eneste uvildige testorgan, der findes i Danmark. Det betyder, at du får vinduer, som lever op til en tidssvarende energimæssig standard.

Modtag et gratis og uforpligtende tilbud

Vi står til rådighed og giver dig personlig vejledning

Vi hjælper og rådgiver vores kunder med at få den bedste løsning. Ønsker du et tilbud, skal du være mere end velkommen til at udfylde vores formular.

Det er 100% uforpligtende og ganske simpelt.

Telefon: (+45) 9794 1455

Mail: vipo@vipo.dk

Udfyld formularen og send os en besked, så får vi dine spørgsmål besvaret hurtigst muligt.

Vipo Vinduer A/S bruger oplysningerne til at kontakte dig. For mere information, se vores privatlivspolitik.