Kvalitet kommer først

Materialer med lang holdbarhed

Intet er overladt til tilfældighederne, når det kommer til materialerne i vores vinduer og døre. De er nemlig grundstenen i at producere produkter, som kan klare det omskiftelige danske klima og holde de næste mange årtier.
$

Afsnit om træ

$

Afsnit om glas

$

Afsnit om beslag

$

Afsnit om overfladebehandling

Træ

80-100% kerneandel fra nordskandinavisk fyr

Vinduer af kernetræ er ikke en ny opfindelse. Tværtimod er det et udtryk for håndværkstraditioner, når de er bedst. Desværre ser vi færre og færre vinduer i kernetræ, og det er et udtryk for at pris og tempo i stigende grad bliver prioriteret over kvalitet.

Kernetræ er den midterste del af en træstamme og har flere forcer. Blandt andet har det en naturlig evne til at undgå angreb fra både bakterier og svampe – og så optager det mindre vand og undgår derfor at rådne.

Glas

Glas der giver et sundt indeklima

Glasset i vinduer spiller en afgørende rolle for både indeklima og energiforbrug i enhver bygning. Mange ældre bygninger har et højt energiforbrug – blandt andet fordi vinduerne ikke kan holde på varmen. Derfor ser vi ofte, at en af de primære grunde til at udskifte vinduer er for at forbedre energiforbruget. Hos Vipo Vinduer leverer vi vinduer i energiklasse A – uanset om det er termo eller koblet.

Vi tilbyder også glas, der er støjdæmpende, solafskærmende og selvrensende. Med andre ord finder vi altid en løsning, der matcher dit behov.

Beslag

Prikken over i’et på et smukt vindue

Vinduer til gamle bygninger kræver ofte beslag og hængsler, som er tilpasset ejendommens stil og arkitektur.

Hos Vipo Vinduer har vi dygtige samarbejdspartnere, og det betyder, at vi kan tilbyde specialløsninger, når det kommer til blandt andet beslag, hængsler, anverfer, hasper, greb og stormkroge.

Overfladebehandling

Alle vinduer har behov for beskyttelse

Uanset hvilken trækvalitet vinduer er produceret i, er beskyttelse mod vind, sol og vand en nødvendighed. Vipo behandler døre og vinduer med en dækkende overfladebehandlingsteknik, som giver overfladen lang holdbarhed på min. 6-8 år, inden elementerne skal males første gang. 

Når grundbehandlingen er tør, skal vinduerne males, og du kan selvfølgelig selv vælge farven på dine nye vinduer. Vi anbefaler, at du tilpasser den indvendige farve til din personlige stil, mens du lader ejendommens stil og omgivelser fastsætte den udvendige farve.

Vi har 18 standardfarver, som vi oftest benytter, men hvis du har et specielt farveønske, kan vi levere i enhver RAL- eller NSC-farve.