Bygningsbevarelse

Vi tager hånd om det gamle

Hos Vipo Vinduer har det altid været vores vision at bidrage til at bevare gamle ejendomme. Det er miljøvenligt at bevare det gamle, men det handler også om at bevare vores kulturarv og arkitektur.
Uanset om en gammel bygning er fredet, bevaringsværdig eller ingen af delene, fortæller den en historie om en tids bygningskultur og arkitektur, som vi synes, vi alle bør tage vare på. Facadeelementer er i den grad med til at sætte sit præg på en bygnings udtryk, og derfor er vi vores ansvar bevidst. Vi arbejder sammen med dygtige tømrer og arkitekter, så vi altid opnår det resultat, vores kunder forventer.

Har du brug for hjælp?

På vores hjemmeside kan du finde et overblik over standard snittegninger af vinduer og døre fra de seneste mange årtier. Hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 9794 1455 eller skrive en mail til os på vipo@vipo.dk.

Vi værner om håndværkstraditionerne

For os handler det ikke kun om at bevare gamle bygninger. Det handler også om at bevare vores gamle håndværkstraditioner, som gennem mange årtier har gjort os i stand til at producere flotte bygninger, der kan tåle det omskiftelige danske klima. Faktisk er vi overbevist om, at nutidens fokus på hastighed og masseproduktion er med til at sænke kvaliteten og dermed holdbarheden af vores bygninger – det samme gælder vores facadeelementer. Derfor er vores produktion på mange punkter, som den var for 40 år siden, selvom vi løbende har fået moderne maskiner, som gør vores arbejde mere effektivt. Det vigtigste for os er, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten.