Lang holdbarhed

Vinduer og døre der holder i mange årtier med løbende vedligehold

Hos Vipo Vinduer laver vi facadeelementer med en lang holdbarhed. Det gør vi for at fremtidssikre din ejendom, så dine vinduer og døre ikke skal udskiftes de næste mange årtier – hvis bare du sørger for løbende vedligehold.
Selvom dine vinduer er produceret med materialer af højeste kvalitet, kræver de løbende vedligehold, hvis de skal holdes i topform de næste mange år. Derfor opfordrer vi altid til at følge vores vedligeholdelsesvejledning, så du opnår en optimal kvalitetsudnyttelse og en længere levetid.

Det danske klima stiller store krav

Det danske klima er både omskifteligt og barskt. Facadeelementer er blandt de mest udsatte dele af en bygning, og derfor er god kvalitet et krav, hvis du vil have vinduer, der kan klare det omskiftelige vejr i flere årtier. Vi bruger kernetræ, ligesom de gamle håndværkstraditioner foreskriver. Selvom det ikke er noget nyt, så er kernetræ ikke alment udbredt længere i en tid, hvor tempo og pris er vigtigere end kvalitet. Sådan er det ikke hos Vipo Vinduer.

Vinduer og døre i højeste kvalitet

Vi er DVV-certificeret, og som forbruger betyder det, at du kan stole på os, når vi siger, at vi laver vinduer og døre i topkvalitet. Det betyder også, at du er dækket af industriens garantiordning. Læs mere her

” Vores vision er at bidrage til at bevare gamle ejendomme. Det er miljøvenligt at bevare det gamle, men det handler også om at bevare vores kulturarv og arkitektur. “