Historien om Vipo Vinduer

En specialiseret vinduesfabrik i Thy

Historien om Vipo Vinduer starter helt tilbage i 1977, hvor vi producerede de første vinduer på vores fabrik i Vestervig.

Siden er produktionen løbende blevet moderniseret, og flere ansatte er kommet til, så vi i dag er knap 20 ansatte, der producerer flere vinduer end nogensinde. Vipo Vinduer A/S blev grundlagt af Victor Søgaard, der har drevet fabrikken fremtil juli 2021, hvor han – i forbindelse med sin pension – solgte fabrikken til Thy Vinduer Holding ApS, som også ejer Linolie Døre & Vinduer ApS i Vemb.

Kvalitetsvinduer og -døre tilpasset til kundernes behov

Hos Vipo Vinduer er vi specialiseret i at levere vinduer, der er individuelt tilpasset til kundernes behov. Produktionen tager udgangspunkt i traditionelle håndværksmetoder og materialer af højeste kvalitet. Derfor leverer vi også kvalitetsprodukter med en flot finish.

Vinduer og døre i højeste kvalitet

Vi er DVV-certificeret, og som forbruger betyder det, at du kan stole på os, når vi siger, at vi laver vinduer og døre i topkvalitet. Det betyder også, at du er dækket af industriens garantiordning. Læs mere her

" Vores vision er at bidrage til at bevare gamle ejendomme. Det er miljøvenligt at bevare det gamle, men det handler også om at bevare vores kulturarv og arkitektur. "