Bondehusvinduer

Specialproducerede bondehusvinduer med landsdækkende levering

Få et uforpligtende tilbud

Erfarne specialister

Gennem mere end 40 år har vi specialiseret os i at lave bondehusvinduer tilpasset gamle og bevaringsværdige bygninger.

Bondehusvindue
Fremstilling og design af bondehusvinduer

Hvad er et bondehusvindue?

Bondehusvinduer er inddelt i lige store fag med charmerende sprosser. Du ser dem i alt fra murermestervillaer til gamle gårde og herskabelige ejendomme. De karakteristiske vinduesfag tilfører nemlig personlighed til alle slags bygninger.

Faktisk har bondehusvinduer været en del af dansk arkitektur i hundredvis af år. Lige siden 1600-tallet har vinduerne været populære. Æstetikken er stadig den samme i dag, men nu er vinduerne også 100% energirigtige.

Hvorfor vælge bondehusvinduer?

Du skal vælge bondehusvinduer, fordi de bidrager til helhedsindtrykket af dit hjem.

I en landejendom giver vinduerne en idyllisk stemning, mens en flerplansvilla får et herskabeligt udtryk. Indefra får du oven i købet et unikt lysindfald, når solen rammer de mange vinduesfag.

Bondehusvinduer i hus
Vipo er eksperter i fremstilling og montering af bondehusvinduer

Sådan fremstiller vi bondehusvinduer

Alle vores vinduer er lavet af nordskandinavisk fyr. Vi bruger den midterste del af træstammen, der kaldes kernetræ, fordi den har en naturlig evne til at bekæmpe svamp og råd.

Desuden behandler vi vores vinduer med en dækkende overfladebehandling, som giver en lang holdbarhed på minimum 6-8 år, inden elementerne skal males igen.

Bondehusvinduer designet efter dine ønsker

Hos os kan du designe dine vinduer efter dine behov

Fag og ruder
Det klassiske bondehusvindue har 2 fag med 4, 6 eller 8 ruder. Men du kan få dine vinduer med præcis det antal fag og ruder, du ønsker. Vi fremstiller også bondehusvinduer med buet overkarm.
Sprosser
Du kan vælge mellem 19 mm, 26 mm og 40 mm sprosser. Især vores smalle sprosse er populær, fordi den giver et særligt elegant og let udseende.
Farver
Vi har 18 standardfarver, som vi oftest benytter, men hvis du har et specifikt ønske, kan vi levere i enhver RAL- og NSC-farve.
Beslag
Vinduer til gamle bygninger kræver beslag og hængsler, der passer til ejendommens stil. Derfor tilbyder vi specialløsninger inden for beslag, hængsler, anverfer, hasper, greb og stormkroge.
Glas
Alle vores vinduer er i energiklasse A – du kan vælge mellem termo eller koblet glas. Vi tilbyder desuden glas, der er støjdæmpende, solafskærmende og selvrensende. Du kan også få udluftningsventiler for et bedre indeklima.
Montering
Typisk er bondehusvinduer sidehængte. Det vil sige, at de er monteret på enten højre eller venstre side af rammen – præcis som man gjorde i gamle dage. Men du kan også få topstyrede vinduer, så du kan åbne vinduet med et enkelt håndtag.

Case

Herskabelig villa får bondehusvinduer

Vi har produceret bondehusvinduer til en over 100 år gammel villa i Åbyhøj ved Aarhus. Ud fra billeder og tegninger af husets oprindelige vinduer, har vi genskabt de karakteristiske 19 mm sprosser med 3-lags termoglas, så huset bevarer sin charme og samtidig er godt isoleret.

Priser på bondehusvinduer

Hvad koster et bondehusvindue?

Prisen for et bondehusvindue varierer. Alle vores elementer bliver nemlig speciallavet efter dine ønsker til fag, ruder, type sprosse, beslag og farver.

Send os en mail eller giv os et kald, så tager vi en uforpligtende snak om dine ønsker. Har du håndværkere på projektet, tager vi gerne dialogen med dem, så du er garanteret de rette mål og korrekt montering.

Velkommen til Vipo

Gennem mere end 40 år har vi specialiseret os i at lave vinduer og døre tilpasset gamle og bevaringsværdige bygninger. På vores fabrik er vi knap 20 ansatte, som klarer produktionen af dine vinduer og døre – lige fra den første streg på tegningen til de er samlet, malet og sendt ud ad døren.

Er du i tvivl om, hvorvidt det kan svare sig at få nye vinduer til dit gamle hus? Faktisk er der mange gode grunde til, at nye vinduer er en god investering. Dem kan du læse om på vores blog.

Vi tager hånd om de gamle håndværkstraditioner

Vi arbejder hver dag for at bidrage til bevarelse af gamle og bevaringsværdige bygninger i hele landet. Derfor gør vi tingene en smule anderledes – eller gammeldags – vil nogle nok mene. Og det fortsætter vi med, for I sidste ende sikrer de gamle håndværkstraditioner dig kvalitetsfulde løsninger, der holder langt ud i fremtiden. Præcis ligesom de altid har gjort.

Du kan trygt handle med os

Vipo Vinduer er DVV-certificeret, og som forbruger betyder det, at du kan stole på os, når vi siger, at vi laver vinduer og døre i højeste kvalitet. Det betyder også, at du er dækket af industriens garantiordning, som du kan læse mere om her.

Vores vinduer og døre er desuden både testet og godkendt af Teknologisk Institut, hvilket gør dem CE-godkendt hos det eneste uvildige testorgan, der findes i Danmark. Det betyder, at du får vinduer, som lever op til en tidssvarende energimæssig standard.

Modtag et gratis og uforpligtende tilbud

Vi står til rådighed og giver dig personlig vejledning

Vi hjælper og rådgiver vores kunder med at få den bedste løsning. Ønsker du et tilbud, skal du være mere end velkommen til at udfylde vores formular.

Det er 100% uforpligtende og ganske simpelt.

Telefon: (+45) 9794 1455

Mail: vipo@vipo.dk

Udfyld formularen og send os en besked, så får vi dine spørgsmål besvaret hurtigst muligt.

Vipo Vinduer A/S bruger oplysningerne til at kontakte dig. For mere information, se vores privatlivspolitik.