Vipo for boligforeninger

Nye vinduer til jeres boligforening

Skal jeres boligforening have nye vinduer, kan vi specialfremstille vinduer efter jeres ønsker. Vi er specialister i ældre bygninger – det gælder lige fra lejligheder fra 50’erne til boligkomplekser fra 1800-tallet.

✓ 6 ugers leveringstid 5 års totalgaranti Specialister i bevaringsværdige bygninger

Læs mereIndhent tilbud

Anbefalinger til vinduer i jeres boligforening

Når I skal vælge vinduer til jeres boligforening, skal I tage hensyn til bygningens æstetik. I skal også tænke på vinduernes funktionalitet og beboernes trivsel.

Vi anbefaler, at I gør jer følgende overvejelser i jeres valg:

9

Funktionalitet

Overvej om vinduerne skal åbne indad eller udad afhængigt af lejlighedernes indretning og beboernes præferencer.
9

Indeklima

Vælg mellem termovinduer, koblede vinduer eller forsatsvinduer for at optimere isoleringen og skabe et behageligt indeklima året rundt.
9

Design

Tænk på lysindfaldet og æstetikken i jeres valg af vinduestype, så I skaber en harmonisk og indbydende atmosfære.
9

Støjreduktion

Prioriter vinduer med støjreducerende glas for at skabe ro og komfort i boligforeningen.
9

DVV-certificering

Vælg DVV-certificerede vinduer for at sikre den højeste standard inden for kvalitet og holdbarhed.
9

Indbrudssikkerhed

Investér i vinduer med indbrudshæmmende funktioner for at øge sikkerheden og trygheden i foreningen.

Bestil et prøvevindue i dag

Få leveret et prøvevindue til jeres boligforening ganske gratis. Så kan I få en fornemmelse af vinduets kvalitet og funktionalitet, før I træffer jeres endelige beslutning.

✓ Koblede vinduer Kassevinduer Termovinduer

Vælg vinduestype til jeres boligforening

Vores brede udvalg af vinduestyper imødekommer enhver boligforenings behov, uanset om I har fokus på bygningsbevaring, energioptimering eller begge dele.

Koblede vinduer og kassevinduer

Koblede vinduer og kassevinduer er synonymt med tidløst design og bygningsbevaring. Vinduet kan laves med smalle, kittede sprosser yderst og energioptimeret rude inderst.

Læs mere om koblede vinduer
Læs mere om kassevinduer

Termovinduer

Vores termovinduer er designet med fokus på energieffektivitet og maksimal isolering, hvilket reducerer energiforbruget og skaber et mere bæredygtigt miljø.

Læs mere om termovinduer

Forsatsvinduer

Holder boligforeningens originale vinduer stadig, kan I energioptimere ejendommen med elegante forsatsvinduer. Forsatsvinduerne kan leveres med termoglas eller enkeltglas. Forsatsvinduer monteres indvendigt på de eksisterende vinduer.

Læs mere om forsatsvinduer

Vælg det rette design til jeres vinduer

Bondehusvinduer

Et bondehusvindue er karakteriseret ved et enkelt, funktionelt design, hvor vinduet er inddelt med sprosser i lige store ruder.

Dannebrogsvinduer

Et dannebrogsvindue har en asymmetrisk opdeling af ruderne, hvoraf den ene del er større end den anden – ligesom Dannebrog.

Frederiksbergvinduer

Et frederiksbergvindue er kendetegnet ved sin karakteristiske opdeling i 3-fag, hvor det midterste er større, og ikke nødvendigvis med en tværpost. Ofte ses vinduerne også med en buet overkarm.

Derfor skal I vælge Vipo til jeres boligforening

9

God kvalitet og flot håndværk

Vores vinduer og døre er fremstillet af materialer af højeste kvalitet og udført med omhu og ekspertise, og af folk med mange års erfaring.
9

Vinduer og døre på specialmål

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer perfekt til jeres boligforenings unikke krav og dimensioner.
9

DVV-certificerede med 5 års totalgaranti

Med vores DVV-certificerede produkter får I ikke kun kvalitetssikrede vinduer, men også tryghed og sikkerhed med en omfattende 5-års garanti.
9

Design efter gamle tegninger

Vi kan fremstille vinduer efter gamle tegninger, så jeres boligforening kan bevare sit autentiske udtryk kombineret med fordelene ved nye vinduer.
9

Dansk produceret i Thy

Vi er stolte af at producere i Danmark. Det er jeres garanti for høj kvalitet og gode produktionsforhold.

Se vores vinduer i den virkelige verden

Sidder I tilbage med flere spørgsmål?

Hvor lang er leveringstiden?
Vi har som udgangspunkt en leveringstid på 6 uger. I travle perioder eller ved større bestillinger kan leveringstiden dog variere. Vi bestræber os på at holde jer opdateret under hele processen.
Hvad koster jeres vinduer?
Prisen for vores vinduer varierer i forhold til diverse tilvalg, og antal sprosser. En standard løsning, er i sagens natur, også den billigste løsning. Alle vores elementer kan speciallaves i forhold til jeres ønsker til fag, ruder, sprosser, beslag og farver. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud ud fra dine ønsker.
Hvad er garantien på jeres vinduer?
Fordi vi er DVV-certificeret, er I dækket af industriens garantiordning. Det vil sige, at I har hele 5 års garanti på de vinduer, I køber fra os.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig videre med dit projekt

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på vinduer til jeres boligforening. Har I brug for sparring omkring jeres valg, er I ligeledes velkommen til at kontakte os for gratis rådgivning.

Det er 100% uforpligtende og ganske simpelt.

Telefon: (+45) 9794 1455

Mail: vipo@vipo.dk

Udfyld formularen og send os en besked, så får vi dine spørgsmål besvaret hurtigst muligt.

Vipo Vinduer A/S bruger oplysningerne til at kontakte dig. For mere information, se vores privatlivspolitik.

Vi tager hånd om de gamle håndværkstraditioner

Vi arbejder hver dag på at bidrage til bevarelse af gamle og bevaringsværdige bygninger i hele landet. Derfor gør vi tingene en smule anderledes – eller gammeldags – vil nogle nok mene. Og det fortsætter vi med, for i sidste ende sikrer de gamle håndværkstraditioner kvalitetsfulde løsninger, der holder langt ud i fremtiden. Præcis ligesom de altid har gjort.

Du kan trygt handle med os

Vipo Vinduer er DVV-certificeret, og som forbruger betyder det, at du kan stole på os, når vi siger, at vi laver vinduer og døre i højeste kvalitet. Det betyder også, at du er dækket af industriens garantiordning, som du kan læse mere om her.

Vores vinduer og døre er desuden både testet og godkendt af Teknologisk Institut, hvilket gør dem CE-godkendt hos det eneste uvildige testorgan, der findes i Danmark. Det betyder, at du får vinduer, som lever op til en tidssvarende energimæssig standard.