En specialiseret fabrik i Thy

Specialproducerede kvalitetsvinduer til gamle og bevaringsværdige bygninger

Gennem mere end 40 år har vi specialiseret os i at lave vinduer og døre tilpasset gamle og bevaringsværdige bygninger.
På vores fabrik er vi knap 20 ansatte, som klarer produktionen af dine vinduer og døre – lige fra den første streg på tegningen til de er samlet, malet og sendt ud ad døren.

Vi værner om traditionelle håndværksmetoder og bruger kun nøje udvalgte materialer. For dig betyder det, at du får vinduer og døre i højeste kvalitet, der klæder din facade de næste mange årtier.

Vinduer og døre der holder i mange årtier

Vores vinduer og døre er produceret i materialer af højeste kvalitet. Derfor har de også en holdbarhed, som ofte er mere end 100 år. Men det kræver to ting – løbende vedligehold og korrekt montage.

For at gøre det lettere for dig har vi lavet en vejledning til, hvordan du skal gøre begge dele. Den kan du læse her (link til vedligeholdelses- og montageguide.

" Vores vision er at bidrage til at bevare gamle ejendomme. Det er miljøvenligt at bevare det gamle, men det handler også om at bevare vores kulturarv og arkitektur. "

Du kan trygt handle med os

Vipo Vinduer er DVV-certificeret, og som forbruger betyder det, at du kan stole på os, når vi siger, at vi laver vinduer og døre i højeste kvalitet. Det betyder også, at du er dækket af industriens garantiordning, som du kan læse mere om her.

Vores vinduer og døre er desuden både testet og godkendt af Teknologisk Institut, hvilket gør dem CE-godkendt hos det eneste uvildige testorgan, der findes i Danmark. Det betyder, at du får vinduer, som lever op til en tidssvarende energimæssig standard.

Mød teamet bag Vipo Vinduer A/S

Vores medarbejdere

Hos Vipo Vinduer er vi knap 20 ansatte, som hver især er specialister inden for vores område. Fælles for os alle er, at vi går på arbejde for at lave vinduer og dør af højeste kvalitet, der bidrager til at bevare flere gamle bygninger landet over.

Monika

Sælger

Niels Peter

Teknikker / Sælger

Michael

Smed

Henry

Maskinsnedker

Lars

Maskinsnedker

Berit

Special arbejder

Jens

Maler