Forsatsvinduer

Forsatsvinduer til bygningsbevaring og energioptimering

Med vores forsatsvinduer kan du minimere dit energiforbrug og bevare ejendommens æstetik. Vi fremstiller forsatsrammer på specialmål, så de passer præcist til dine eksisterende vinduer.

6 ugers leveringstid & 5 års totalgaranti

Få et uforpligtende tilbud

Hvorfor vælge forsatsvinduer?

L

Bygningsbevaring

Forsatsvinduer er ideelle til bygningsbevaring, fordi de monteres på de eksisterende vinduer indvendigt, så huset bevarer sin oprindelige facade.
L

Energioptimering

Nye forsatsvinduer kan forbedre energieffektiviteten i dit hjem markant. Den ekstra forsatsramme gør, at varmen bliver inde, mens kulden holdes ude.
L

Økonomisk fordelagtig

Sammenlignet med en komplet udskiftning til 3-lags vinduer er forsatsvinduer op til 45-50% billigere, mens energibesparelser er den samme.

Energibesparelser ved forsatsvinduer

Forsatsvinduer er oplagte til energioptimering af din bolig. Hvis du har enkeltglas i dine nuværende vinduer, kan du drage stor fordel af at installere forsatsrammer med termoglas.

I kombination med det eksisterende vindue opfylder vores forsatsruder kravene for energivinduer og hjælper med at reducere dit energiforbrug og dine varmeomkostninger.

Hvorfor vælge Vipo Vinduer?

9

Højeste kvalitet

Vores forsatsvinduer er fremstillet med fokus på holdbarhed og æstetik. Vi anvender kun materialer af højeste kvalitet og sikrer, at vores vinduer er konstrueret til at leve længe.
9

Flotte detaljer

Vi lægger stor vægt på, at vores forsatsvinduer ikke kun er funktionelle, men også æstetisk tiltalende. Vores vinduer er udstyret med flotte detaljer i form af elegante profiler og dekorative vridere.
9

Fleksibel tilpasning

Vores forsatsvinduer tilpasses til dine eksisterende vinduer, så du opnår den perfekte pasform. Uanset dine krav til størrelse, form eller design, er vores erfarne medarbejdere klar til at skræddersy den ideelle løsning til dig.

Design dine egne forsatsvinduer

Vi giver dig mulighed for at skræddersy dine forsatsvinduer efter dine præferencer og behov.

Design:

Vores forsatsvinduer kan tilpasses alle vinduestyper – fra bondehus og dannebrog til frederiksberg.

Træ:

Du kan vælge mellem fyrretræ, mahogni eller eg til dine forsatsrammer.

Glas:

Vores forsatsruder er af termo- eller enkeltglas. Du kan også vælge mellem klart glas, matteret glas samt lyddæmpende og indbrudssikkert glas.

Detaljer:

Du bestemmer også detaljer som beslag, hængsler og vridere, der kommer i hvid, krom eller messing.

Farve:

Vælg mellem alle RAL-farver og NCS-farver til dine forsatsvinduer.

Modtag et gratis og uforpligtende tilbud

Vi står til rådighed og giver dig personlig vejledning

Vi hjælper og rådgiver vores kunder med at få den bedste løsning. Ønsker du et tilbud, skal du være mere end velkommen til at udfylde vores formular.

Det er 100% uforpligtende og ganske simpelt.

Telefon: (+45) 9794 1455

Mail: vipo@vipo.dk

Udfyld formularen og send os en besked, så får vi dine spørgsmål besvaret hurtigst muligt.

Vipo Vinduer A/S bruger oplysningerne til at kontakte dig. For mere information, se vores privatlivspolitik.

Hvad siger vores kunder?

“Vipo er meget lydhøre. Alle mine forespørgsler, har kunnet lade sig gøre. De har virkelig engageret sig i, hvordan huset ser ud. Det er helt tydeligt, at de har sat sig ind i mine tanker omkring projektet.”

– Birgitte Kjær Holm, privat kunde

“Monika fra Vipo har været rigtig god, hun har været tålmodig og hjælpsom, når vi har fået nye ideer, og der skulles laves nye skitser for at se, om det ene og det andet kunne lade sig gøre. Vi har været meget tilfredse med hele processen.”

– Rikke Gro Nielsen, privat kunde

"Jeg har arbejdet sammen med Vipo Vinduer i over 20 år. Skal jeg skifte vinduer i en ældre bygning, kan Vipo lave vinduer, der passer fuldstædig til bygningen med tynde sprosser og hjørnebåndsbeslag. Det finder jeg ikke andre steder.”

– Marius Mathiesen, tømrermester

“Jeg kan kun sige rosende ord om Vipo Vinduer. Vi har efterhånden samarbejdet i omkring 10 år, og jeg har altid været tilfreds med deres døre og vinduer. De kan virkelig deres kram, og de er nemme at arbejde med.”

– Per Førby, tømrermester

For boligforeninger

Forsatsvinduer til din boligforening

Skal jeres boligforening have nye forsatsvinduer, kan vi hjælpe jer i mål. Vi er særligt specialiseret i ældre bygninger – det gælder lige fra lejligheder fra 50’erne til boligkomplekser fra 1800-tallet.

FAQ

Hvad er et forsatsvindue?

Et forsatsvindue – eller en forsatsramme – er et ekstra vindue, som monteres på indersiden af et eksisterende vindue.

Med forsatsvinduer kan du bevare det oprindelige udseende af dine vinduer udvendigt, samtidig med at du opnår moderne komfort og isolering. Forsatsvinduer er desuden en billigere og mere overkommelig løsning end udskiftning af alle ydre vinduer.

Hvad er prisen på et forsatsvindue?
Prisen på vores forsatsvinduer afhænger af dine ønsker til rude, beslag og farve.
Et forsatsvindue med termoglas er ca. 45-50% billigere end et sprossevindue med 3-lag glas. Desuden har du alene udgifter til montering, som er langt lavere end omkostningerne ved at udskifte hele vinduet.