Forsatsvinduer

Minimer energiforbruget og dæmp støjen med forsatsvinduer

Forsatsvinduer er et populært og effektivt valg, når du ønsker at bevare den udvendige arkitektur, men samtidig ønsker at energioptimere og støjdæmpe din ældre ejendom.

Forsatsvinduer – eller forsatsrammer – er et ekstra vindue, som monteres på indersiden af et eksisterende vindue. Formålet er ofte at minimere indeklimaet og holde på varmen, uden at de eksisterende vinduer behøver at blive udskiftet. Forsatsvinduer er ofte en både billigere og mere overkommelig opgave end udskiftning af alle ydre vinduer i en ældre ejendom. Derfor er det også et populært valg, der både bevarer den udvendige arkitektur og minimerer energiforbruget.

Forsatsvinduer tilpasset din ejendom

Hos Vipo Vinduer leverer vi forsatsvinduer efter specialmål, så de passer lige præcis til de eksisterende vinduer, som de skal påmonteres. Du vælger selv, om dine vinduer skal være med enkelt- eller tolagsglas, og du vælger også selv farven. Rammerne monterer vi med hvide indboringshængsler, og de holdes fast med vridere i messing, som giver et æstetisk og originalt udtryk.

Gratis uforpligtende tilbud

Fortæl os hvad vi kan hjælpe dig med – vi står altid til rådighed

Vi vil gerne være her for vores kunder og sørge for, at I får den bedste oplevelse hele vejen.

For at kunne hjælpe og rådgive dig bedst muligt, kan du udfylde vores formular her på siden, hvor du beskriver dit projekt. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Hvad ønsker du tilbud om:

Vipo Vinduer A/S bruger oplysningerne til at kontakte dig. For mere information, se vores privatlivspolitik.