Arkitekt
Trækvalitet
Energi
Montering
Glas
Beslag
Overflade
Tekniske bestemmelser
Garantierklæring
Salgs- og leveringsbetingelser
Brugervejledning
Ce godkendelser
Download
Reklamation
 
 

Udbudsbeskrivelse vinduer og døre

 koblet

 Terrassedørslås

 kernetræs paradigma

Udbudsbeskrivelse jvf energikrav 2021

 vinduer

 vinduer og døre koblede

 Langholm Energi koblet

Bygningskultur

Bygningskultur handler om kvalitet
Fredede og bevaringsværdige bygninger fortjener det ypperste.

Den arkitektoniske kulturarv formes af det, vi skaber nu, sammen med det vi bevarer. Forandringer i det kulturskabte miljø må derfor tage udgangspunkt i både de kulturelle og fysiske sammenhænge, de indgår i. Det forudsætter en evne til at forstå fortiden for at skabe en fremtid, hvor nyt og gammelt bindes sammen, så det tilgodeser både æstetiske, rumlige og funktionelle behov.

Den forståelse er indbygget i Vipo Vinduers virksomhedsfilosofi
og produktkvalitet. Vi sætter kvalitet over kvantitet og langsigtet holdbarhed over kortsigtet indtjening. Netop derfor er vores produkter særligt velegnede, når fredede og bevaringsværdige bygninger skal renoveres.

Nøgleordet er kvalitet
Siden 1976 har Vipo Vinduer specialiseret sig i at producere vinduer og døre af højeste kvalitet. Vipo er medlem af Vinduesindustrien, og vores produkter er certificeret af DVV, der ligger på niveau med ISO 9000. Vi er gået langt videre og sikrer både gennem konstruktion og overfladebehandling, at vi opnår en unik kvalitet og holdbarhed. Fra starten af 1990’erne har ganske enkelt været med til at sætte ny standard for kvaliteten af kernetræ.

Konstruktion
Vores døre og vinduer fremstilles af kernetræ fra rodstokken af 120-150 år gamle fyrretræer fra Nordsverige. Den langsomme vækst i det arktiske klima udvikler naturlig imprægnering i træet, der giver en ekstrem lang holdbarhed. Vi anvender i stor udstrækning kernetræet, som det er, og bruger ikke fingerskarret træ, hvor man skærer træet i stykker af hensyn til knaster- og limer det sammen igen. På alle udvendige flader bruger vi udelukkende 100% kernetræ.

Overfladebehandling
De store kvalitetskrav til konstruktionen går igen, når vi overfladebehandler træet. Alle elementer behandles i vort eget maleranlæg, hvor de dyppeimprægneres, spartles, grundes og toplakeres, før beslag og glas monteres. Denne proces sikrer både et færdigt produkt med et meget lavt indhold af imprægneringsvæske, og at træet også er beskyttet mod klimaets påvirkninger under alle beslag og glas.

Produkter
Vipo Vinduer A/S har udviklet et meget stort og bredtfavnende sortiment der omfatter alt lige fra forsatsrammer, standard vinduer og døre, franske altaner til koblede vinduer og døre.

Vipo Vinduer A/S producerer også speciel elementer med buer/skrå etc. lad os se på netop din udfordring!!

 
 
 
  Vipo Vinduer A/S   Håndværkervej 3   7770 Vestervig   Telefon 97 94 14 55   Fax 97 94 19 50   vipo@vipo.dk vipo.dk